De transactie

 
Aan- en verkoop

 
1. Hoe kan ik gebruikte software van License Masters® kopen of te koop aanbieden?

Zowel voor de verkoop als de aankoop ontvangt u van License Masters® een offerte en leggen wij u uit hoe de transactie in zijn werk gaat. Dit gebeurt in een persoonlijk gesprek. Na getekend akkoord op de offerte ontvangt u uiteraard een factuur en zorgen wij ervoor dat alle noodzakelijke leveringsdocumenten worden gestuurd. Na betaling van de factuur bent u –net als bij de aanschaf van een regulier product- eigenaar van de software. Contact opnemen

2. Hoe gaat de transactie in zijn werk?

Nadat u de factuur betaald hebt, ontvangt u van ons de software. Dit kan op schijf, maar indien u zelf toegang hebt tot een downloadcenter van een leverancier (bij Microsoft VLSC), krijgt u van ons de relevante codes (in geval van Microsoft de KMS code). Dit kunt u gebruiken om zelf een image te bouwen. Mocht u geen toegang hebben tot een download center zoals Microsoft VLSC, kunnen wij u de software leveren.

3. In welke taal wordt de software geleverd?

In geval van Volume licenties kan dit in vrijwel iedere taal, dus ook Nederlands. Voor Open licenties op schijf geldt de beschikbare taal; dit zal veelal Nederlands zijn.

4. Wat is de herkomst van de licenties?

De licenties zijn afkomstig van veelal Nederlandse of Europese bedrijven, die licenties teveel hebben door inkrimping/reorganisaties of die over zijn gegaan naar de laatste versies. Ook koopt License Masters® licenties van failliete bedrijven. License Masters® garandeert dat de herkomst van de licenties het EU gebied is.

Lees meer over:
 
Het gebruik

Juridisch

Overig