Offerte

Via onderstaand formulier kunt u een offerte opvragen voor de aan- of verkoop van licenties. Specificeer aub zo duidelijk mogelijk (bij voorkeur met artikelnummer) welke licenties u aanbiedt. Bij het kopen van licenties is dit niet van belang. Geef ook duidelijk versie en editie weer. Bijvoorbeeld: Ik wil graag 100 licenties Microsoft Office 2010 Standard verkopen.

Wij gaan op basis van dit formulier aan de slag. Mocht er iets niet duidelijk zijn dan nemen we contact met u op. We bepalen vervolgens de prijs en controleren onze voorraad. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een offerte. Enkele werkdagen na het versturen van de offerte zoeken we telefonisch contact om de offerte door te spreken. Natuurlijk kunt u ons in de tussentijd ook bellen voor vragen of opmerkingen.

Licenties aangebodenLicenties gevraagd

Aangeschaft in de EU? NB Alleen in geval van aangeboden JaNee

de heermevrouw

Uw naam (*)

Bedrijf / organisatie (*)

Functie (*)

Telefoon (*)

Uw email (*)

SOFTWARE LICENTIES

Geeft u aub in onderstaand Opmerkingen veld aan voor welke licenties u een in- of verkoop offerte wilt ontvangen inclusief de gewenste aantallen. Mocht u eerst liever advies en/of meer informatie wensen nemen wij graag eerst vrijblijvend contact met u op. Wij zullen dan binnen 2 werkdagen contact met u opnemen.

Opmerkingen, toelichting

* = verplicht veld

CAPTCHA tekst (type de getoonde karakters in het onderstaande veld)